Rezina kašča

KDO SMO MI? EKIPA, DA JE NI!

Smo majhno družinsko podjetje. Sicer delujemo že nekaj let, a do leta 2020 smo se vsi po večini primarno udejstvovali v drugih panogah in ne trgovinski.

Petra je bila dolga leta zaposlena na vodilni komercialni televiziji, kjer je kot urednica skrbela za razvedrilne oddaje, Luka, njen bodoči mož, je deloval v turizmu in gostinstvu, naš zaščitni znak Alenka Resinovič Reza pa je izkusila, poleg turizma, ki je bila še do pred kratkim njena vodilna dejavnost, tudi televizijo, radio, že od nekdaj pa najraje čas preživlja v naravi, na njivi, na jogijski podlagi in med ljudmi, kjer seje dobro voljo.

Leta 2017 smo v Domžalah zgradili lično trgovinico z domačimi izdelki - marmeladami, začinkami, omakami, pa tudi z izdelki lokalnih kmetovalcev in predelovalcev. Takrat verjetno za našo malo Kaščico ni bil pravi čas, dojenček je bil na poti, zato smo za nekaj časa trgovino zaprli, se posvečali drugim dejavnostim, a glej ga zlomka - leto 2020 nas je ponovno združilo in sedaj smo tu. Optimistični, zagnani, delovni in pripravljeni, da vam ponudimo najboljše.

Alenka Reza skrbi za našo lastno linijo odličnih omak, marmelad, sirupov in sokov, Petra skrbi za fizično in spletno trgovino, ureja Facebook stran in vas vsako jutro pričaka z nasmehom na obrazu, Luka pa deluje na vseh področjih, kjerkoli ga potrebujemo. Včasih ga najdete v kuhinji, kjer pripravlja začinko, včasih priskoči kot pomoč v trgovini, a največkrat dostavlja vaša naročila.

Pred vami je spletna trgovina s slovenskimi izdelki naših proizvajalcev in predelovalcev, ponujamo pa tudi Rezine dobrote, v katere je vložila ogromno truda in časa.

Uživajte v nakupovanju.

Pridelano v SlovenijiOd slovenskih pridelovalcev
DomačeNekaj slastnega iz Rezine kuhinje
Varen nakupVaša povezava je šifrirana
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam