Ekološko konopljino olje nefiltrirano, 500ml

Ekološko konopljino olje nefiltrirano, 500ml

RAZPRODANO
Sveže stisnjeno nefiltrirano konopljino olje predstavlja enostaven, a hkrati edinstven vir zdravja v mali flaški. V njem najdemo nenasičene maščobne kisline, ki v našem telesu delujejo protivnetno, ta efekt pa še dopolnjujejo ogljikovi hidrati in beljakovine, ki jih v nefiltriranem olju najdemo v obliki polnovrednih usedlin.

Sveže stisnjeno nefiltrirano konopljino olje predstavlja enostaven, a hkrati edinstven vir zdravja v mali flaški. V njem najdemo nenasičene maščobne kisline, ki v našem telesu delujejo protivnetno, ta efekt pa še dopolnjujejo ogljikovi hidrati in beljakovine, ki jih v nefiltriranem olju najdemo v obliki polnovrednih usedlin.

PRED UPORABO OBVEZNO PRETRESITE!

Konopljino olje (Cannabis Sativa L) Zadruge KonopKo je pridobljeno s postopkom hladnega stiskanja semena industrijske konoplje pridelanega in predelanega v Sloveniji, pri čemer temperatura stiskanja ne preseže temperature telesa (35-37°C).

Konopljino olje je vir maščobnih kislin in je zaradi razmerja Omega-3 in Omega-6 edinstveno, saj že ena žlica na dan zadostuje 90% potreb po teh maščobnih kislinah.

Priporočena uporaba samostojno 1 do 2 žlici na dan ali dodatek k jedem. Konopljino olje lahko nanašamo na kožo ali lasišče. Ni primerno za segrevanje.

PRED UPORABO OBVEZNO PRETRESITE!

Shranjevanje: olje je potrebno hraniti v temnem in hladnem prostoru.

SESTAVINE: 

100% jedilno hladno stiskano konopljino olje pridobljeno s stiskanjem semen industrijske konoplje. V celoti pridelano in predelano v Sloveniji, ker podpiramo Slovensko.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g:
Energijska vrednost: 3700 kJ/ 900 kcal
Maščobe: 100 g
- od tega nasičene maščobe 9,8 g
- od tega enkrat nenasičene maščobe 12 g
- od tega večkrat nenasičene maščobe 77,7 g

Omega-3 maščobne kisline: 19,3 g
Vsebuje zanemarljive količine ogljikovih hidratov, sladkorjev, beljakovin in soli.

Sorodni izdelki

Pridelano v SlovenijiOd slovenskih pridelovalcev
DomačeNekaj slastnega iz Rezine kuhinje
Varen nakupVaša povezava je šifrirana
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam