REZINA KAŠČA IN REZINA KUH`NA

Povezali smo se z Rezino kuhn`no, ki kuha božanske domače jedi za le 5,00 eur

12.10.2020
REZINA KAŠČA IN REZINA KUH`NA

Na novo smo zagnali še Rezino kuh`no na Ljubljanski cesti 24 v Domžalah, kjer lahko naročite kosilo, ki ga tisti dan skuha naša Rezica. Jedilniki so pripravljeni v naprej, objavljeni bodo tudi tukaj. Vsak dan bo nekaj domačega, Reza kuha samo z najboljšimi sestavinami in tako, kot bi vam skuhala vaša mami ali babi. To je naša glavna prednost. In pa cena obroka, le 5,00 eur za obrok :) 

Ko vam kaj zadiši, nam zjutraj do 9. ure sporočite, mi jed pripravimo in vam na željo tudi dostavimo (Domžale in ožja okolica prevoz brezplačen, najdlje peljemo do Ljubljane). Svoj obrok pa lahko prevzamete tudi pri nas, le prej nam sporočite uro prihoda. :) 

Prilagodimo se glede okusov, ure dostave, načina plačevanja ... Ni da ni :) 

Za koga je primerno? Za vsa lačna usta, seveda :) A kdo so trenutno naše stranke? Podjetniki, ki so naveličani restavracijske hrane, mlade mamice, ki nimajo časa kuhati jedi, ki po navadi vzamejo dlje časa (golaži, lazanje ...), avtomehaniki, ki imajo radi nekaj na žlico, mnogi pa obroke jemljejo za svoje starše, s čimer jim olajšajo vsakodnevno kuhanje in prehranjevanje. 

Je naša ponudba primerna za vas? Super, nas veseli. :) 


Pokliči, piši na številko 031 379 230 (Petra) ali pa pusti svoje naročilo na fb strani REZINA KAŠČA. 

Pridelano v SlovenijiOd slovenskih pridelovalcev
DomačeNekaj slastnega iz Rezine kuhinje
Varen nakupVaša povezava je šifrirana
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam