PETKOVO VEČERNO BRANJE

17.09.2020
PETKOVO VEČERNO BRANJE
Cel dan sem premlevala, o čem bi se danes rada razpisala. Pisanje mi gre. Beseda mi teče. Zakaj tega ne bi izkoristila in svojih misli ne bi podelila še z vami? Pa saj nas spremljate že nekaj časa, zdi se, da smo že na ti. 
To sem jaz. Petra. Ta, ki drži Kaščo gor. Ta, ki vas, upam, prijazno sprejme, ko vstopite v Kaščo. "Ti si nora. Zakaj se greš to? Ali se res ne misliš vrniti nazaj na POP tv?" Me, sicer redki, sprašujejo. Šest let sem bila na televiziji, v kreativni produkciji. Kreativa. Moja strast. Zakaj sem končala medijsko pot? Nekaj je imela prste vmes gospa Korona, nekaj pa želja po novem. Sem dovolj vztrajna, da zmorem peljati Kaščo naprej? Ne vem.  Ampak zaenkrat je ljubezen do male trgovine močnejša. Mesece in mesece sem gledala Kaščo s kuhinjskega okna in razmišljala, kaj bi s tabo?! Tako si lepa. Biser. Ko sem v prostoru, se počutim tako domače. Ah, dam ti priložnost. Pa da vidimo. 
Je preprosto? Ne. Delala sem že v tem poslu, vedno sem delala z ljudmi, zato sem vedela, da to ne bo težava. Tudi optimistična sem, da bom nekoč rekla - to je, sine moj, zgodba o uspehu in trmi. Pa pride kakšen dan, ko se tudi sama vprašam, o moj bog, kaj počneš?! Haha. Pa mi že naslednji dan vi, Kaščani, z obiskom, nakupom, pohvalo, date vedeti, da sem na pravi poti.  Tako kot danes, ko mi je nekdo rekel, svaka vam čast, imate top izdelke, imate lepo zgodbo, kar tako naprej. Ni lepšega.
Kaj je moj cilj? Vam približati Kaščo, da jo začutite, tako, kot jo čutim jaz. Da je Kašča prva misel, ko želite nekoga obdariti, ko želite obdariti sebe. Da rečete prijateljem: "Mater, a si že bil v Kašči? Imajo super izdelke in tako fejst gospodična dela tam. 
Je to zgodba o uspehu? Pa mi vi povejte, madonca, jaz mislim, da sem na pravi poti. In pripravljena sem delati še bolj. Tako!
Lep petkov večer, jutri dopoldne se lahko še vidimo, potem sem družinska.
Pridelano v SlovenijiOd slovenskih pridelovalcev
DomačeNekaj slastnega iz Rezine kuhinje
Varen nakupVaša povezava je šifrirana
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam