PETKOVO VEČERNO BRANJE-tašča in snaha zgodba.

Glasno v naši hiši :)

17.09.2020
PETKOVO VEČERNO BRANJE-tašča in snaha zgodba.
Obe nekdaj v medijskih vodah. Obe pod isto streho. Podobnega značaja, ena malo bolj 'ojštra', ta druga mirovnik. Če poznate Rezo, boste znali presoditi, katera je katera.
Obe tudi obožujeva hrano. Domačo. Kakovostno. In obe ljubiva Kaščo, ki vse to združuje.
Tašča in snaha. In to pod isto streho. Kako greva skupaj? Grozno. Prepiri dan na dan. Vtikovanje v vzgojo otroka pa v vezo ta mladih. Ta mlada pa itak živce para.
Ahhhhh, dajte no. Pa saj niste verjeli, no. Sva najboljši prijateljici. Zaupnici. In brez težav in zamer si tudi poveva 'ta svoje', a imava se najrajši. Ja, popolno. Tako pač je. 
Kaj je najlepše? Da z isto vnemo "migava" v Kašči. Da obe obožujeva, to kar počneva. Še vedno pa se ne moreva zmenit, katera je šefica, vsaka zase misli, da je. Na koncu pa naš Luka udari po mizi in pove ta končno. Haha. Pestro pa je. 
Aja, mimogrede. V košari je liofilizirano sadje, ki je čisti hit. Za pecivo, kosmiče, smutije, prigrizek kar tako. Brez konzervansov. No, pa je padla še ena reklamca čisto tako - mimogrede. 

Pridelano v SlovenijiOd slovenskih pridelovalcev
DomačeNekaj slastnega iz Rezine kuhinje
Varen nakupVaša povezava je šifrirana
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam