PETKOVO VEČERNO BRANJE - "EKIPA REZINE KAŠČE SE VEČA!"

11.12.2020
PETKOVO VEČERNO BRANJE -
Povečano delo v Rezini kašči zahteva več osebja. Ja, ja, ampak ne še sedaj. Čez kakšnih 18 let bo pa mali pripravljen, da zaviha rokave in poprime za delo, sedaj pa še ne.???? Pravzaprav bo Kašča z aprilom začasno izgubila enega člana, ampak samo za nekaj malega časa, da mulec tam notri toliko zraste, da bo mami lahko že kaj naredila.????
Jaaaaa, zibali bomo. ???? Z Luko se veseliva, da nas konec aprila, začetek maja pozdravi še eno malo bitjece. In ker seveda prvi meseci niso minili brez tegob, sem si stanje lajšala z našimi izdelki. Kakopak.
Najbolj sem posegala po SOKU ARONIJE, saj vsebuje veliko količino folne kisline, ki je nujno potrebna za zdrav razvoj otroka, poleg tega pa sem si s pitjem krepila tudi imunski sistem, da me ne doleti kakšna bolezen. Pa sem do sedaj, trkam, zdrava kot riba. Da le tako ostane.
Trebušček si že sedaj skrbno mažem z NARAVNIM GLINENIM MAZILOM (KOKO), ki je popolnoma naraven in dovolj »masten«, da nahrani trebušček, ki se vsak mesec vztrajno širi. ???? Namažem se prav vsak večer in vsako jutro! In še tako prijetnega vonja je, mmmm ???? Poleg vsega naštetega pa me pomirja, ker vem, da ne vsebuje nič umetnih dišav ali barvil, ne eteričnih olj, le kokosovo maslo, jojobo, vitamin E … Odličen mousse za telo. NAVDUŠENA.
Priznam, na začetku so mi neizmerno pasali ČOKOLADNI KOSMIČI (Čokoladne sanje), a sem jih uživala brez slabe vesti, saj vsebujejo domačo granolo s pravim kakavom. ???? No, dobro, saj vem, čokolada je čokolada, ampak to je za dušo. HIHI. Zadnje tedne se crkljam predvsem z našimi agrumi - pomarančami in klementinami, a ne pretiravam. Toliko, da vnesem nekaj vitaminčkov. ????????
Kako bomo delali v prihodnjih mesecih? ???? Nič bat, ostajam v trgovini vsaj do marca, bom pa vedno bolj okrogla in »nerodna«, hihi, ne mi zamerit, če bom do trgovine potrebovala kakšno minuto dlje, kot danes, ko sem še kar poskočna. (Tisti, ki še niste bili pri nas, delam namreč v domači hiši, ki je na istem dvorišču kot trgovina, in ko pridete k nam, se jaz obujem in tečem ven.????)
Marca, aprila me bo nekdo zamenjal, jaz pa bom še vedno poskušala biti »ta glavna« na družbenih omrežjih. ???? Pa pridem vas kaj pozdravit, seveda, ko boste pri nas. ???? Do marca je še dolga, dajmo se do takrat še malo podružit, kaj pravite? ŽE JUTRI BOM TUKAJ, OD 9.00 DO 12.00 URE. ????
Lep vikend vam želimo, predvsem naj bo miren, zdrav, prijeten. ????
Pridelano v SlovenijiOd slovenskih pridelovalcev
DomačeNekaj slastnega iz Rezine kuhinje
Varen nakupVaša povezava je šifrirana
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam