NAŠA ZGODBA STE VI ...

17.09.2020
NAŠA ZGODBA STE VI ...
Ste nas že obiskali? V naši prelepi Kašči v Domžalah, ki je naš biser. Majhna hišica ob cesti, ki pelje proti Trzinu. Ni nas za zgrešit.
Rezina Kašča pa je seveda dobila ime po naši Rezi, ki je že od nekdaj sanjala o ljubki trgovinici, ki, ne samo, da bo nudila kakovostne izdelke, ampak, da bo tudi domač prostor za vas, naše Kaščane. Da, ko pridete k nam, da se počutite domače. Radi klepetamo z vami, sploh v zadnjih dneh se z ekipo Rezine kašče pogovarjamo, kako resnično čudoviti ljudje hodite k nam. "Danes je prišla gospa s kolesom, govorila je o svojih vnukih, kako je žarela. Ja, pa Mihatov oči, smo se nasmejali. Joj, gospa v rdeči majici nam je pustila štrudelj. Res je zlata. Pa "ta zgovorna" gospa, lahko bi govorili ure ..."
To smo želeli. Da z našimi kupci zgradimo ODNOS. Da se čas pri nas ustavi. No, ker so časi taki, da pa marsikdo rad ostaja doma, pa mi z veseljem pripeljemo na dom. Pa se pomenimo kar na vašem dvorišču.
Veseli smo, da smo začeli pisati "Kašča zgodbo". In to z vami. 
Pridelano v SlovenijiOd slovenskih pridelovalcev
DomačeNekaj slastnega iz Rezine kuhinje
Varen nakupVaša povezava je šifrirana
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam